Subota, 20. travnja 2024.

Školi nogometa Grada Koprivnice Ministarstvo turizma i sporta dodijelilo 79.000 kuna

Nogometnom klubu Tehnika-Koprivnica temeljem natječaja Ministarstva turizma i sporta odobreno je 79.000 kuna za potrebe Škole nogometa Grada Koprivnice, zajedničkog projekta kluba te NK Miklinovca i NK Močila.

– Nakon dvije godine suradnje, partnerstvo nam dolazi na naplatu. Prije svega, zahvaljujem vodstvu Škole nogometa Grada Koprivnice, našim operativcima Domagoju Baričiću i Zoranu Banu. Bez njih dvojice ovo ne bi bilo moguće. Također, veliko hvala partnerima u projektu NK Miklinovec i NK Močile koji su bezrezervno podržali inicijativu da našim klincima omogućimo bolje uvjete – rekao je Igor Bajalica, predsjednik Nogometnog kluba Tehnika-Koprivnica.

Dodao je da sva oprema ide za Školu nogometa Grada Koprivnice za nadolazeći Capronca Cup u lipnju gdje će klinci i klinceze dobiti šest novih aluminijskih golova s mrežama, 60 lopti, 50 čunjeva, 250 kapica, opremu za trening i još mnogo toga.

– Koristim priliku da obavijestim javnost da trenutačno radimo na višemilijunskom projektu gdje se nadamo da ćemo s partnerima iz Slovenije i Mađarske još više poboljšati uvjete za trening, a Školu podići na višu razinu – zaključio je Bajalica.

zatvori