Izvor: RK Podravka Vegeta
Rukometašice Podravke 2 Lino u 22. su kolu Druge hrvatske rukometne lige Sjever ovog vikenda upisale pobjedu u gostima protiv Slavonskog Broda.

Iz kluba poručuju da je rezultat bio 29:34, time su u pobjedničkom duhu zaključile natjecateljsku sezonu na drugom mjestu.

Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 18:21.

– U Slavonskom Brodu odigrali smo posljednju ovosezonsku prvenstvenu utakmicu upisavši dva nova boda protiv vrlo solidne ekipe domaćina. Naše djevojke nisu ispuštale vodstvo tijekom cijele utakmice i na kraju su slavile s pet golova razlike. Svojom vrlo borbenom i staloženom igrom nadoknadile su i izostanak Megerle, koja se povrijedila prije početka same utakmice, kao i izlazak Balaško u 25. minuti zbog povrede ramena. No, sve ostale na čelu s raspoloženom Zrnić pružile su vrlo kvalitetnu igru, tako da cijela ekipa zaslužuje sve pohvale. Ekipu je vodio kolega Igor Stubičar – kazala je trenerica Đurđica Zečević.

Dodala je da je ovom utakmicom završena još jedna vrlo uspješna sezona ove generacije.

– Uz osvajanje naslova kadetskih prvakinja Hrvatske bez izgubljene utakmice (16 pobjeda), osvojeno je i drugo mjesto u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever s 19 pobjeda, dva poraza i jednom neriješenom utakmicom uz impozantnu ukupnu gol razliku (+396). Potrebno je napomenuti da su u nekim drugoligaškim utakmicama svoj doprinos dale i neke mlađe igračice 2002. godište (Zrnić, Škarić, Buljan) koje inače nastupaju za prvu ekipu – istaknula je Zečević.

Uz djevojke koje su nastupile u Slavonskom Brodu: Megerle, Ibrahimpašić, Strugar 4, Đuranek 2, Stručić 5, Besedić, Crnjak, Balaško 2, Dedi, Zrnić 10, Škarić 6, Smolak, Perić 4, Žganjar, Švenda 1, Galinec, pohvala i trenerska zahvalnost na volji, trudu i pristojnosti pripada i povrijeđenim igračicama Međurečan, Hrupec te Sever.

– Naravno da su ovi rezultati ostvareni uz svesrdnu pomoć Uprave i rukovodstva kluba kao i stručnu pomoć ostalih kolega trenera – zaključila je trenerica.