Petak, 19. travnja 2024.

PROGRAM HDZ-A ZA GRAD KOPRIVNICU Od vrtića do sveučilišta

Osigurat ćemo kvalitetniji predškolski odgoj izgradnjom dječjeg vrtića na Podolicama, čime ćemo prekinuti dugogodišnje liste čekanja i neizvjesnost roditelja, te ćemo kontiniurano sufinancirati obrte dadilja.

Osigurat ćemo preduvjete za jednosmjensku nastavu, te time omogućiti djeci da imaju više slobodnog vremena u popodnevnim satima koje mogu provoditi sa svojim roditeljima ili pohađati izvanškolske aktivnosti. Za učenike od prvog do trećeg razreda osnovne škole ponudit ćemo mogućnost pohađanja produženog boravka uz jedan topli obrok.
Posebnu brigu usmjerit ćemo djeci s teškoćama u razvoju kroz osiguravanje dovoljnog broja pomoćnika u nastavi prijavama na javne pozive Ministarstva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Prijavom projekata za dodjelu bespovratnih sredstava pomoću Europskih socijalnih fondova poticat ćemo rad s darovitim učenicima.

Za učenike i profesore Umjetničke škole Fortunat Pintarić osigurat ćemo nove prostore.

Poticat ćemo unaprjeđenje interneta, mobilnih aplikacija i drugih elektronskih komunikacija u cilju podizanja kvalitete života i rada u Koprivnici.

U cilju daljnjeg razvoja visokog školstva, istraživanja i znanosti podržat ćemo Sveučilište Sjever i prostor Kampusa. Definirat ćemo obrazovne potrebe u gradu Koprivnici aktivnim uključivanjem gradskih institucija, obrazovnih ustanova i gospodarskih subjekata za određivanje ovih potreba. Cilj nam je obrazovanost i konkurentnost uklopiti u “Strategiju razvoja Koprivnice”.

Izvor: HDZ

Drage građanke i građani grada Koprivnice,

u nedjelju, 16. svibnja sve je na Vama! Vi odlučujete o budućnosti svojeg grada i ljudima koji će Koprivnicu odvesti na pravi put.

Dragi mladi, izađite na izbore! Aktivirajte se jer ste vi ključ promjene i svojom inicijativom možete pokrenuti sve što želite. Omogućit ću vam da jasno i glasno izrazite svoje želje i da se one u konačnici i ostvare.

Stoga Vas sve pozivam da izađete na lokalne izbore 16. svibnja i zaokružite listu broj 2 Franjo Marković za gradonačelnika te Mladen Fajdetić za zamjenike gradonačelnika grada Koprivnice.

Nadalje, pozivam Vas da zaokružite listu broj 2 HDZ-a za Gradsko vijeće.

Podržite i kandidata za župana na listi broj 3 Darka Korena sa zamjenikom Ratimirom Ljubićem i listu broj 2 HDZ-a za Županijsku skupštinu.

Od srca hvala svima na podršci, hvala što ste prepoznali naš entuzijazam i želju za pozitivnim promjenama. Hvala Vam na savjetima, prijedlozima i lijepim riječima. Veselim se što ćemo zajedno Koprivnicu učiniti boljim i poželjnijim mjestom za život.

Izvor: HDZ
zatvori