Petak, 26. travnja 2024.

Posljednja utakmica Tsakalou i Džono u Podravkinom dresu

Kapetanica Podravka Vegete Dragica Džono jučerašnjom se utakmicom i pobjedom protiv Osijeka oprostila od svoje profesionalne karijere.

Iz kluba su poručili da je utakmicu zaključila s četiri pogotka.

– Čestitam svojoj ekipi što mi je priuštila pobjedu jer je ovo moja posljednja utakmica u profesionalnom klubu i moj oproštaj od profesionalnog igranja rukometa. Čestitam i Osijeku na borbi i još jednom svaka čast curama – kazala je Džono.

Trener Antonio Pranjić zahvalio se dugogodišnjoj kapetanici Podravka Vegete.

– Želio bih se zahvaliti dugogodišnjoj igračici RK Podravka Vegete i pravoj kapetanici Dragici Džono koja je danas odigrala posljednju utakmicu u ovom dresu. Kao i uvijek i danas je dala sve od sebe na terenu i iskreno joj hvala na svemu što je dala za ovaj klub i nadamo se da ćemo i u budućnosti imati ovakve kapetanice poput nje – istaknuo je Pranjić.

Ovo je ujedno bila i posljednja utakmica Lamprini Tsakalou u Podravkinom dresu. S obzirom na to da je prvenstvo bilo odgađano zbog epidemiološke situacije neke igračice odlaze ranije sukladno kalendaru natjecanja s početka sezone.

Trener se zahvalio i Lamprini Tsakalou koja je danas zabila šest pogodaka.

– Želim se zahvaliti Lamprini kojoj je ovo bila posljednja utakmica u našem dresu. Želim joj zahvaliti na svemu što je dala za ovaj klub, a u daljnjoj karijeri joj želim puno sreće – rekao je Pranjić.

Izvor: RK Podravka Vegeta / Foto: Ivan Brkić
zatvori