Utorak, 23. travnja 2024.

NOVO U KOPRIVNICI A.C. Krivak otvorio multibrand Eurorepar Car Service

Novi servis s licencom Eurorepar Car Service otvoren je u Koprivnici na adresi Stjepana Radića 28c Koprivnica, Reka. A.C. Krivak ima 20-godišnju tradiciju u prodaji i servisiranju vozila Citroën te je ovlašteni serviser za marku Ford.

Već nekoliko godina svojim vjernim kupcima, koji posjeduju vozila svih automobilskih marki starija od tri godine, nudi rezervne Eurorepar dijelove.

Eurorepar dijelovi na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete te pokrivaju više od 90 posto voznog parka. Bila je to privilegija uglavnom do sada rezervirana za vlasnike vozila marke Citroën.

Sada je A.C. Krivak odlučio napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorio multibrand Eurorepar Car Service. U njemu će vlasnici svih automobilskih marki vozila imati u ponudi Eurorepar dijelove.

Snimio Valetntino Štefanek.

Mreža Eurorepar Car Service proširit će se i na ostale gradove u Hrvatskoj. Tako je nakon otvorenja Eurorepar car Servicea u Varaždinu i Zadru danas otvoren u Koprivnici, a slijede Osijek i Vodice. Potom će uslijediti otvaranje i u drugim gradovima diljem Hrvatske.
Koncept Eurorepar Car Service, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 6.000 garaža članica u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupu Stellantis, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravka.

Hrvoje Markota, direktor post-prodaje i rezervnih dijelova, Citroën, Peugeot i DS Automobiles prilikom današnjeg otvorenja rekao je da se radi o multibrand konceptu servisa koji dolazi iz grupe Stellantis, a prioritetno uključuje održavanje svih marki vozila s linijom dijelova Eurorepar.

– Odlučili smo otvoriti ovaj servis u A.C. Krivak u Koprivnici jer se radi o distributeru koji ima 20 godina dugu tradiciju u prodaji i servisiranju vozila – istaknuo je.

Kada je riječ o Eurorepar rezervnim dijelovima, objašnjava da je riječ o vlastitom brandu rezervnih dijelova grupe Stellantis pod imenom Eurorepar koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Eurorepar rezervni dijelovi su pozicionirani cjenovno otprilike 30 posto ispod originalnih, a važno je istaknuti da Grupa Stellantis jamči najbolje standarde bilo da se radi o kvaliteti rezervnih dijelova ili metodama popravka.

Snimio Valetntino Štefanek.

– Nakon Varaždina i Zadra, ova svjetska servisna mreža danas se otvara u Koprivnici, odnosno Reki. Uskoro će uslijediti otvorenja u Osijeku i Vodicama, a kasnije u još gradova. Inače, koncept Eurorepar Car Service, iako je nov u Hrvatskoj, u svijetu i Europi je jako poznat. Radi se o servisnoj mreži koja sada već broji gotovo 6.000 servisa u 42 zemlje – zaključio je.

Tamara Kopričanec, direktorica tvrtke A.C.Krivak napomenula je da današnjim otvorenjem proširuju usluge svoje tvrtke. A.C.Krivak ima dugu tradiciju u prodaji i održavanju vozila Citroen. Posluju već 20 godina, a za uspjeh njihovog poslovanja zaslužan je tim ljudi koji su željni novih izazova i uvijek su do sada pokazali spremnost za prilagodbu i nove poslovne projekte.

Snimio Valetntino Štefanek.

– Kada su nam ponudili da otvorimo ovaj multibrand servis, odmah smo prepoznali vrijednost i potencijal ove usluge. Bilo nam je lakše jer već niz godina servisiramo vozila svih marki automobila na zadovoljstvo naših kupaca. Licenca Eurorepar Car Service nam omogućava da se sada službeno i profesionalno predstavimo kao servis za sve marke automobila, a uz iznimno kvalitetne i povoljne dijelove Eurorepar – naglasila je.

Dodala je da im je i dalje na prvom mjestu zadovoljstvo kupaca, kvaliteta i odgovoran pristup poslu.

– Sretni smo jer našim sadašnjim i budućim kupcima možemo ponuditi sve za servis bez obzira na marku automobila po pristupačnim cijenama. Dođite i uvjerite se – poručila je Kopričanec.

zatvori