Srijeda, 24. travnja 2024.

Novi termin predstave ‘Korak po korak do čiste planete’ u Domoljubu

S veseljem obavještavamo našu najmlađu publiku da će se predstava “Korak po korak do čiste planete” Gradskog kazališta “Zorin dom” iz Karlovca održati 7. svibnja u istim terminima kao i odgođene izvedbe.

Poručili su to iz Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica i podsjetili da će uz ovu zabavnu i zaigranu predstavu djeca naučiti gdje odložiti koje smeće te kako ga što više smanjiti u svakodnevnom životu. Kroz zanimljivu priču će vas voditi junaci Ružica eko-ratnica i njezin prijatelj Dino koji vam obećavaju puno smijeha i zabave. Kako bi bili što više uživljeni u uloge, kreatori ove predstave su glumcima izradili scenografiju i kostimografiju koristeći stare scenografije koje više ne koriste, a svu su odjeću kupili u trgovinama rabljene robe. Time su željeli pokazati kako i sami čuvaju prirodu i ne stvaraju novi otpad.

Predstava će se održati u dvorani Domoljub u dva termina:

  • 7. svibnja 2021. (petak) u 17 sati
  • 7. svibnja 2021. (petak) u 19 sati

Ulaznice koje ste podigli za predstavu 23. travnja vrijede za iste termine, a ostali mogu kupiti ulaznice po cijeni od 20 kuna. Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu Domoljub, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave. Ulaznice možete podići u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390.

Predstava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen.

zatvori