Izvor: GKP Komunalac.
Posjetite Smutek i kušajte nove kombinacije domaćih delicija.

U novoj ponudi možete birati dvije vrste variva svaki ponedjeljak i to Podravski grah i grah s ričetom, a za sve naše gurmane osmislili smo svakodnevne kombinacije s više vrsta Smutek jela i to mesnu kombinaciju Podravski pinklec te vegetarijansku kombinaciju Zeleni pinklec.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas nove okuse stvara naš kulinarski tim. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothieja, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

  • ponedjeljak – petak: 8.00 – 21:00 sat
  • subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat
  • nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvarate gužvu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!