Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Juniorke ŠRK-a Podravka druge, seniorke treće na Kupu III. zone u lovu ribe udicom na plovak

Na jezeru Jegeniš u subotu je održan Kup III. zone u lovu ribe udicom na plovak u kategorijama juniori, juniorke i seniorke.

Natjecatelji ekipe Štuka Torčec branili su boje Koprivničko-križevačke županije u kategoriji juniora, a u konačnom su poretku zauzeli četvrto mjesto. Hrvoje Picer je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo četvrto mjesto s 2.026 bodova. Ekipno prvo mjesto osvojila ekipa TSH Čakovec, a u pojedinačnoj konkurenciji prvi je bio Luka Pozdrec iz ekipe Klen Sveta Marija sa 2.295 bodova. Dodajmo kako je u kategoriji juniora nastupilo 15 natjecatelja iz pet ekipa.

U kategoriji juniorki nastupile su četiri ekipe, odnosno 11 natjecateljica. Članice ŠRK-a Podravka koje su predstavljale našu županiju osvojile su ekipno drugo mjesto, iza ekipe Drava iz Donjeg Mihaljevca. U pojedinačnoj konkurenciji prvo je mjesto osvojila Iva Betlehem, članica ŠRK-a Podravka Koprivnica. Betlehem je osvojila prvo mjesto sa sakupljenim 2.491 bodom, a ujedno je imala i najbolji rezultat staze, u sve tri kategorije. Za ekipu Podravke osim Betlehem, nastupile su još i Lorena Blažek koja je zauzela šesto mjesto sa 797 bodova i Dina Vida Horvat koja se smjestila na sedmu poziciju sa 748 bodova.

U kategoriji seniorki nastupilo je 17 natjecateljica iz šest ekipa, a našu županiju predstavljale su natjecateljice ekipe Koprivnica koje su osvojile ekipno treće mjesto, dok su predstavnice ekipe Picok iz Đurđevca zauzele četvrto mjesto. Najbolja pojedinka u ekipi Koprivnice bila je Sanja Oreški koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila sedmo mjesto s 1.474 boda. U ekipi Picok Đurđevac najbolja je bila Lidija Prpoš na šestom mjestu. Prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji osvojila je ekipa Ivanec iz Ivanca, a u pojedinačnoj konkurenciji najbolja seniorka bila je Ivanka Škoda iz Ivanca.

Dodajmo da su predstavnici naše županije u svim kategorijama stekli pravo nastupa na završnici Kupa Hrvatske.

Foto: Zlatko Betlehem
Foto: Zlatko Betlehem
zatvori