Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Prvijenac Zvonareka za tri boda protiv Varaždina, debitirao Vuić

Nogometaši Slaven Belupa u 36. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige svladali Varaždin rezultatom 1:0. Jedini pogodak na susretu postigao je Lovro Zvonarek.

– U prvih 20 minuta današnje utakmice nismo vidjeli prilike. Naša je momčad imala više od igre, a onda su gosti prvi zaprijetili. Đurasek je u 21. minuti snažno odapeo sa 16 metara, a Čović odličnom reakcijom skrenuo loptu u stativu i spasio svoj gol. Pokušao je Peco nedugo nakon toga iz daljine, no rezultat se nije mijenjao. Na odmor se otišlo bez pogodaka – objašnjavaju u klubu.

Dodaju da u je u drugom poluvremenu koprivnička momčad umalo stigla do vodstva u 56. minuti kada je Krstanović pogodio mrežu gostiju, ali nakon VAR provjere pokazalo se da je bio u zaleđu.

– Pet minuta kasnije zabio je i Varaždin, no ponovno je VAR poništio gol zbog zaleđa. Naša je momčad povela s 1:0 u 88. minuti utakmice. Zvonarek je izvrsno naciljao iskosa s desne strane i pogodio suprotni kut golmana Zelenike. Prvijenac šesnaestogodišnjaka u dresu Slaven Belupa. U sudačkoj nadoknadi utakmice za naš je klub debitirao još jedan mladić. Kapetan juniora Matija Vuić zaigrao je umjesto Apaua – zaključuju.

zatvori