Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Podravkine kadetkinje rasturaju na završnici Prvenstva Hrvatske, danas ih očekuju još dvije utakmice

Mlade Podravkine rukometašice su na ovogodišnjoj završnici Prvenstva Hrvatske za kadetkinje u Poreču upisale tri pobjede, a danas ih očekuju još dvije utakmice.

Kako poručuju u klubu, konkurencija je u skupini B i ove godine jaka, a tempo ubrzan pa su kadetkinje odigrale već tri utakmice te pobijedile ŽRK Brod, Dugo Selo ’55 i Makarsku. Natjecanje se nastavlja danas utakmicama protiv Ivanića i Dalmatinke.

– U ovom trenutku u Poreču se nalaze ponajbolje ženske ekipe koje su svoje mjesto na ovoj državnoj rukometnoj smotri osigurale natjecanjem u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi U-16. U ovom su natjecanju igračice Podravke uvjerljivo držale prvo mjesto cijele sezone s 100-postotnim učinkom, a za potpuni dojam kao i uvijek otišle su svoje rukometno znanje prezentirati s još 11 ekipa koje se nalaze na prvenstvu – govore.

Dodajmo da je za mlade igračice ovo prvenstvo veliki izazov i motivacija, a posebno zato što su Podravkašice aktualne prvakinje s obzirom na to da je prošle godine epidemiološka situacija onemogućila održavanje natjecanja.

zatvori