Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO Kapetan Slavenaša Goran Paracki izabran u najbolju momčad sezone

Prema izboru dnevnog lista Sportske novosti kapetan Slaven Belupa Goran Paracki izabran je u najbolju momčad ove sezone.

Paracki je klubu tim povodom izjavio kako mu je drago što je prepoznat njegov trud.

– Nakon ovakve turbulentne sezone koja je za mene osobno psihički i fizički jedna od najtežih u mojoj karijeri i u kojoj su nas pratili mnogi problemi, drago mi je da se prepoznao sav moj trud. Uvijek pokušavam davati sve od sebe i biti primjer mlađim igračima. Naravno, ovo ne bi bilo moguće bez mojih suigrača i trenerskog tima. Ovo je mala pobjeda za sve nas u ovoj teškoj sezoni – istaknuo je.

U klubu dodaju i kako je Paracki zauzeo mjesto stopera u najboljih 11 s Gvardiolom iz Dinama i Škorićem iz Osijeka. Kapetan Slaven Belupa ukupno je upisao 31 nastup ove sezone, a šest puta je bio u momčadi kola, baš kao i Gvardiol. Osim trojice nabrojanih, u momčadi sezone su i Andrijašević i Nevistić na golu koji nastupaju za Rijeku, Livaja iz redova Hajduka, Kleinheisler iz Osijeka te Lovrić iz Gorice u veznoj liniji, dok su Dinamovi Oršić i Petković te Mierez iz Osijeka u napadu.

zatvori