Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO: DODJELA DIPLOMA USRED PANDEMIJE Prvostupnica Ana: Diploma je ‘točka na i’, drago mi je što je organizirana podjela

Svečana promocija prvostupnika, najznačajniji dan svakog studenta, na Sveučilištu Sjever u Koprivnici danas je upriličena u izmijenjenom obliku prilagođenom uvjetima pandemije koronavirusa.

Ipak, veseli studenti, a sada već službeno i prvostupnici, potrudili su se da im pandemija, ali ni kiša ipak ne poremete planove pa su u potpunosti iskoristili dan namijenjen upravo njima.

Prvostupnica novinarstva Ana Cerovski tako je kazala kako je današnja podjela diploma ‘točka na i’ te da joj je drago da je sveučilište i u uvjetima pandemije organiziralo neki oblik promocije.

– Naravno da bismo svi vrlo rado najviše uživali u klasičnoj svečanoj promociji kakvu smo navikli gledati prijašnjih generacija, no diploma i akademska kapa su ipak u ruci. Ovakva podjela svakako će nam ostati u pamćenju – što zbog činjenice da smo usred svjetske pandemije uspjeli završiti fakultet, što zbog toga što smo doživjeli i ovakvu promociju. A danas nas baš nije poslužilo ni vrijeme – istaknula je Ana napomenuvši kako već radi u struci i tako stječe iskustvo.

Djelić atmosfere s današnje podjele diploma pogledajte u galeriji.

zatvori