Četvrtak, 25. travnja 2024.

Župan Koren sa suradnicima zapalio svijeće i položio vijenac povodom 28. obljetnice osnutka Županije

Darko Koren, koprivničko-križevački župan, sa svojim suradnicima danas je zapalio svijeće i položio vijenac kod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Koprivnici povodom 28. obljetnice osnutka Koprivničko-križevačke županije.

– Odali smo počast svima koji su zaslužni za sve ono pozitivno što se događalo na području naše županije u proteklih 28 godina – kazao je Koren.

Župan je izrazio zadovoljstvo svime što je napravljeno u proteklih godinu dana i napomenuo da su unatoč epidemiji koronavirusa uspjeli realizirati sve planove koji su bili predviđeni njihovim programima i proračunskim politikama.

– U okolnostima u kojima živimo posljednjih godinu dana odvija se i ovo obilježavanje Dana županije. Nažalost, ove smo godine zbog epidemije koronavirusa spriječeni proslaviti ovaj dan kako to i priliči – rekao je Koren.

Dodao je svečane sjednice neće biti, a da će se podjela javnih priznanja održati kroz dva do tri tjedna.

– Nadamo se da će epidemiološka situacija ipak biti povoljnija kroz dva do tri tjedna. Uz to, nadamo se i da će biti toplije vrijeme te da će više ljudi biti procijepljeno – istaknuo je.

zatvori