Nova snaga domaćeg indie rocka, peteročlani bend RODEO, predstavio je svoj drugi singl “No Cigar” posvećen svima onima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo sanjariti.

Drugi singl ostaje na tragu “Imperatora”, ali ovog puta samouvjereni glas isprepliće se sa sanjivom trubom i grooveastim dionicama nenametljivo pohranjujući glavnu temu pjesme u uho slušatelja na nekoliko dana.

“No Cigar” pomalo teatralno osvještava, propitkuje i na kraju dovodi do spoznaje, a sve to kroz glazbeni igrokaz melodije i vokala i metaforičnu video priču u kojoj slobodu dobivaju oni koji su se nekad usudili sanjariti drugačije.

– S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu “applause”, šalje se daleko od društvene zabave – jer zabava je samo za “normalne”. Pjesma “No cigar” je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja – objašnjavaju u bendu.

>> VIDEO Novi indie rock bend RODEO predstavlja prvi singl ‘Imperator’

Singl i mix snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala potpisuje Marin Hraščanec, a master Pavle Miholjević. Videospot i scenarij osmislio je Dinko Šimac (Beyond Pines Film).

Bend RODEO čine Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Izvor: RODEO