Petak, 19. travnja 2024.

Suvalj i Pakasin predali potpise za kandidaturu: Koprivnici su potrebni suradnja i dijalog

Ivica Suvalj iz Mreže nezavisnih lista i Goran Pakasin iz redova HNS-a danas su Gradskom izbornom povjerenstvu predali potpise za kandidaturu za gradonačelnika, odnosno zamjenika gradonačelnika Grada Koprivnice na predstojećim lokalnim izborima.

– Danas i službeno predajemo svoju kandidaturu sa svim potrebnim dokumentima i potpisima koje ste nam dali da bi se mogli valjano kandidirati za gradonačelnika i zamjenika. Skupili smo puno veći broj potpisa nego što je to bilo potrebno i ovim putem od srca zahvaljujem svima koji ste nam dali potpise. Posebno zahvaljujemo svima onima koji su imali dovoljno volje i želje te odvojili svoje vrijeme i prikupljali potpise za nas – kazao je Suvalj.

Naglasio je da im veliki broj potpisa ukazuje na to da je zajednički izlazak na izbore bio dobra odluka.

– Imamo povjerenje građana te će na sljedećim izborima rezultat to i pokazati. Naše prijašnje predstavljanje na kojem smo predstavili naš slogan “suradnja i dijalog” upravo je ono što je Koprivnici potrebno. Potrebni su suradnja i dijalog na svim lokalnim političkim razinama bez obzira na to od koje stranačke pripadnosti dolaze ljudi. Potrebni su nam dijalog i suradnja na razini županije, ali puno veća suradnja i dijalog s centralnom vlašću. Samo tako Koprivnica može ići dalje – naglasio je.

Suvalj je istaknuo da je Grad Koprivnica posljednjih godina postao otok za sebe te kazao da oni to žele promijeniti.

– Naš cilj je sve naše snage, znanje, kvalitete, stručnost staviti za dobro građana Grada Koprivnice. To ćemo učiniti odgovorno i s puno srca i entuzijazma. Hvala svima na potpisima i pozivam sve da 16. svibnja izađete na izbore i podržite nas – zaključio je.

Snimio Valentino Štefanek.
Snimio Valentino Štefanek.
zatvori