Petak, 19. travnja 2024.

Slaven na gostovanju u Varaždinu, Stipić: S pravom možemo očekivati hrabru igru

Nogometaši Slaven Belupa danas će u sklopu 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati u Varaždinu kod istoimenog domaćina.

Utakmica će se igrati s početkom u 18 sati nakon dvotjedne stanke zbog reprezentativnih obaveza, poručili su iz kluba.

– Prije svega, ovu smo stanku iskoristili na najbolji način. Pobijedili smo u dvije prijateljske utakmice bez primljenog pogotka i raspodijelili minutažu prema potrebama igrača. Uz to smo i navijali za našu A selekciju i U-21 reprezentaciju tako da s veseljem čekamo nastavak prvenstva – kazao je trener Tomislav Stipić.

Koprivnička momčad u Varaždin putuje s optimizmom.

– Vjerujemo da je naša momčad dobra i to je pokazala u posljednje četiri utakmice kada je samo jednom nespretno izgubila od Rijeke. S pravom možemo opet očekivati hrabru igru. Priželjkujemo i taj mali djelić sreće koji nam je nedostajao da nam se vrati kroz novonastalu mentalnu i fizičku svježinu. Nema lakih utakmica u HNL-u pa tako neće biti ni ova, ali vjerujemo da ćemo za taj mali detalj biti bolji – objasnio je Stipić.

Trener Farmaceuta neće moći računati na ozlijeđene Mlinara i Bačelić Grgića koji će se uskoro priključiti u rad s momčadi.

– Nažalost, ambulanta je još uvijek puna, a nedostajat će nam i Paracki i Goda koji su kartonirani. Ipak, već mjesecima dokazujemo da smo kolektiv i da imamo adekvatne zamjene. Tako će biti i ovog puta – zaključio je Stipić.

zatvori