Srijeda, 24. travnja 2024.

SDP predstavio kandidatkinju za zamjenicu župana: Žena sam koja prihvaća izazove

Županijski odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije sinoć je potvrdio kandidaturu Sandre Sinjeri za zamjenicu župana.

Sinjeri je članica SDP-a od 1998. godine te je u predsjedništvu Gradske organizacije SDP-a i u predsjedništvu koprivničkog Foruma žena SDP-a. Bila je gradska vijećnica Grada Koprivnice i sudjelovala je u radu nekoliko odbora Gradskog vijeća i Županijske skupštine te bila predsjednica upravnih vijeća gradskih i županijskih ustanova.

Trenutno obavlja posao zamjenice direktora Koprivničkih voda, a uz to obnaša i dužnost predsjednice Športskog kuglačkog kluba Koprivnica te je članica Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.

U poslovnoj karijeri posebno se istaknula kao zamjenica ravnatelja, a kasnije i kao sanacijska upraviteljica Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek.

– Žena sam koja prihvaća izazove i vjerujem da će doći do promjena zato što žitelji Koprivničko-križevačke županije to žele. Ono što je ključno, upravo je pitanje: Što Županija može učiniti za ljude? Želim Županijsku upravu dostupnu građanima, Županiju koja će biti u interaktivnoj komunikacija s njima, koja je u suživotu sa svojim gradovima, općinama i stanovnicima. Moja slika županije je drugačija od aktualnih što, naravno, ne čudi jer smo različiti i gledamo drugačije na razvoj, uspjeh, ljude – poručila je Sandra Sinjeri, kandidatkinja za zamjenicu župana Koprivničko-križevačke županije.

Podsjetimo, svoju kandidaturu za koprivničko-križevačkog župana iz redova SDP-a najavio je Mladen Kešer.

Ustupio SDP Koprivničko-križevačke županije.
zatvori