Članice i članovi SDP-a i koalicijskih partnera HSS-a, HSU-a, HSLS-a i Glas-a danas su predali potrebne potpise za potvrdu kandidature Mišela Jakšića (SDP) za gradonačelnika grada Koprivnice i kandidacijske liste za izbor članova Gradskog vijeća Grada Koprivnice.

Predaji potpisa prisustvovali su svi predstavnici kotacijskih partnera te aktualni gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Mišel Jakšić, aktualna zamjenica i kandidatkinja za zamjenicu Ksenija Ostriž (nezavisna) i kandidat za predsjednika Gradskog vijeća Ivan Pal (HSS).

– Hvala svim koalicijskim partnerima jer iza nas ostaje uspješan i lijep mandat. Ono najbolje tek sad dolazi, veliki projekti su pred nama i uopće ne sumnjam da otvaramo dodatno poglavlje u razvoju života naše Koprivnice. Hvala svim volonterkama i volonterima na prikupljenim potpisima. Skupili smo ih duplo više nego što je potrebno, liste smo predali. Hvala svima koji su pristali biti na listi i time nam iskazali veliku čast i odgovornost te uopće ne sumnjam da, zbog svega što smo do sad radili u mandatu i što vidimo sad u pretkampanji i kampanji, idemo prema još jednoj pobjedi – kazao je Jakšić.

OGLAS
Naša, podravska lista za županiju: nositelj liste Ivan Pal. HSS i nestranački kandidati

Zadovoljni prikupljenim potpisima i listom su i koalicijski partneri.

– Upravo smo predali sve dokumente koje trebamo za našu koaliciju Izbornom povjerenstvu i izražavam veliko zadovoljstvo zbog toga. Želim napomenutu da je ova koalicija funkcionirala savršeno četiri godine i upravo je ona najbolji primjer prakse u Hrvatskoj da takve koaliciji mogu jako dobro funkcionirati iako nemate predstavnika u izvršnoj vlasti. Koalicija koja se zasniva na programima mora biti uspješna – rekao je Pal.

Izvor: GO SDP Koprivnica
Izvor: GO SDP Koprivnica
Izvor: GO SDP Koprivnica