Četvrtak, 25. travnja 2024.

RUSVAJ U CENTRU Pijani trojac razbijao čaše i flaše na terasi birca

Tri muškaraca jučer su oko 20 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Koprivnici na terasi jednog ugostiteljskog objekta napravila pravi rusvaj.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da su za narušavanje javnog reda i mira odgovorna tri mladića, dva 25-godišnjaka od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola od 2,26 promila dok je drugi bio pod utjecajem alkohola od 1,78 promila te 22-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,33 promila.

– Oni su uslijed alkoholiziranosti vikali i galamili. Muškarac koji je imao najveću koncentraciju alkohola najprije je razbio bocu i čašu da bi zatim zajedno s 22-godišnjakom prevrnuo stol na kojem su bile čaše i boce. Isto tako muškarci su naguravali vlasnika ugostiteljskog objekta – poručili su iz policije.

Dolaskom policije, muškarac pod najvećim utjecajem alkohola uz sav metež koji je napravio, još je i vrijeđao policijske službenike pogrdnim riječima.

Dva 25-godišnjaka su smještena u posebne prostorije policije do otriježnjena, dok je 22-godišnjaku izdana mjera opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana. Protiv svih muškaraca bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Dodajmo da je 22-godišnjoj konobarici zbog prekršaja davanja pića pijanim gostima izdana mjera pisanog upozorenja.

zatvori