Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Sobota sa stranačkim kolegama predao listu HDZ-a za Županijsku skupštinu

Darko Sobota, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, u pratnji stranačkih kolega predao je Županijskom izbornom povjerenstvu listu HDZ-a za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije.

– HDZ nastupa samostalno. Priču smo koncipirali tako da se iz imena i prezimena zapravo vidi da je glavni naglasak stavljen na nas dužnosnike i posebice na načelnice i načelnike općina. Takav koncept i prije četiri godine se pokazao kao jako dobar. Upravo su članice i članovi nositelji aktivnosti na području naše županije, odnosno, Podravine i Prigorja. Određeni akcent toj listi daju i naši kandidati u gradskim središtima – rekao je Sobota.

Dodao je da jako veseli što na lokalnoj razini nastavljaju suradnju s Mrežom nezavisnih lista.

– Mreža je ta koja u pet šest, općina podupire kandidate HDZ-a, dok HDZ podupire kandidata Mreže u jednoj općini – kazao je Sobota i podsjetio da što se tiče kandidata za župana i zamjenika i tu surađuju Mreža i HDZ, točnije Darko Koren i Ratimir Ljubić.
Sobota je istaknuo da su njihove ambicije, opredjeljenja i planovi buduće četiri godine vezani isključivo na ravnomjeran razvoj svih jedinica lokalne samouprave.

– U suradnji s Vladom i resornim ministarstvima surađivat ćemo po pitanju povlačenju sredstava iz EU fondova. Ono što se vidjelo u proteklom periodu, a što se događa i proteklih dana što se tiče te tematike, siguran sam da će se događati i naredne četiri godine – zaključio je Sobota.

zatvori