Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo osvojio tri boda u Gorici

Nogometaši Slaven Belupa u 29. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige osvojili važna tri boda na gostovanju u Velikoj Gorici. Golom Knolla slavili su Slavenaši rezultatom 0:1.

Iz kluba poručuju da trener Tomislav Stipić nije mogao računati na kartoniranog van Bruggena, a u odnosu na sastav protiv Osijeka napravio je dvije izmjene. Od prve minute krenuli su Božić i Bačelić Grgić umjesto Bogojevića i van Bruggena.

– U prvih 10 minuta naša je momčad imala dvije velike, ogromne prilike. Krstanović je izašao sam ispred golmana Banića, pričekao Knolla i asistirao mu na prazan gol. Napadač Slaven Belupa poslao je s pet metra loptu pokraj vratnice praznog gola Gorice. Minutu kasnije iskosa s lijeve strane tukao je Krstanović, ali stativa je spriječila njegov pogodak. Odgovorio je domaćin u 28. minuti kada je Filipović odličnom reakcijom obranio udarac Špikića. Desetak minuta kasnije Lulić je pokušao udarcem matirati Banića, ali nije bio precizan. Naša je momčad povela u 39. minuti. Knoll se lijepo oslobodio svog čuvara i preciznim udarcem pogodio suprotni kut gola Gorice za 0:1 – objašnjavaju u klubu.

Napominju da je prvu šansu u drugom poluvremenu imala Gorica.

– Dieye je tukao glavnom, ali Filipović je bio siguran. Igralo se čvrsto, a Gorica je novu priliku imala u 83. minuti kada je Mudrinski iz vrlo dobre situacije poslao loptu pokraj gola. Na kraju je naša borbena momčad osvojila sva tri boda – zaključuju.

zatvori