Petak, 19. travnja 2024.

[3. HNL-SJEVER] Virovci dočekuju Purgere, Tehničar favorit kod kuće, Picoki na gostovanju

Novo kolo trećeligaša donosi nam ponovno okršaj dvaju klubova s krajeva naše županije, ali i s različitih krajeva tablice.

Virovci će na svom Sportskom parku biti domaćini Križevčanima. Posljednja ekipa na tablici protiv drugoplasirane, stoga je uloga favorita jasna. No, u posljednje dvije utakmica Podravac je pokazao da ima kvalitete i da se nije predao. Uzeo je bod kod Poleta te je kod kuće dobrano namučio Tehničar koji je slavio s minimalnih 0:1. Tehničar će pak kod kuće pokušati nastaviti niz neporaženosti na proljeće i domoći se sva tri boda. Protivnik je Virovitica koja zauzima 10. poziciju na tablici s 20 osvojenih bodova. U posljednja su dva kola osvojili četiri boda – pobjeda u Bjelovaru i remi kod kuće s Poletom. Tehničar na domaćem terenu očekuje sve samo ne lak zadatak. Minus za Cvetkovčane bit će i neigranje kartoniranog starog lisca Krune Jambrušića.

Graničar iz Đurđevca gostovat će kod Papuka u Orahovici. Picoki imaju samo devet bodova, prva Virovitica ispred njih bježi im 11 bodova pa je realno očekivati da će prvenstvo Đurđevčani završiti tu gdje jesu, na predzadnjem mjestu.

Derbi kola, a i cijelog prvenstva igrat će se u Međimurju. Polet kod kuće dočekuje ždralovsku Mladost. Gosti su prvi trenutno i bježe Poletu tri boda, ali ni kod jednih ni kod drugih ne cvatu ruže. Kiksaju i muče se s realizacijom te izgledaju lošije nego jesenas. To je dovelo i do promjene trenira Bradića na klupi Mladosti kojeg nasljeđuje bivši trener Poleta, Međimurja i Podravine Mario Kovačević.

Bjelovarčani će na svom terenu biti domaćini igračima Rudara koje u tjednu očekuje kup utakmica NS Međimurja protiv NK Međimurja.

Raspoloženi Ludbrežani kod kuće će kao petoplasirana momčad dočekati Varteks. Podravina igra odlično te je zabila čak pet komada Rudaru, a posljednje četiri utakmice ne zna za poraz, a ujedno i nije primila gol.


RASPORED, 19.kolo
17.04.2021. 17:00
SPORTSKI PARK, VIRJE
Podravac Virje : Radnik Križevci
CVETKOVEC, CVETKOVEC
Nogometni klub Tehničar : Virovitica
NK POLET (SMNM), SVETI MARTIN NA MURI
Polet Sveti Martin na Muri : Mladost Ždralovi
GRADSKI STADION BJELOVAR, BJELOVAR
Bjelovar : Rudar Mursko Središće
LUDBREG, LUDBREG
Podravina Ludbreg : Varteks Varaždin
PAPUK, ORAHOVICA
Papuk Orahovica : Graničar Đurđevac


Tablica
1. Mladost Ždralovi 18 +27 36
2. Radnik Križevci 18 +16 34
3. Polet Sveti Martin 18 +17 33
4. Tehničar 18 +12 32
5. Podravina Ludbreg 17 +4 27
6. Rudar Mursko Središće 18 -3 27
7. Papuk Orahovica (-3) 18 +2 25
8. Bjelovar 17 -2 22
9. Varteks Varaždin 17 -4 22
10. Virovitica 18 +6 20
11. Graničar Đurđevac 18 -39 9
12. Podravac Virje 17 -36 2

zatvori