Četvrtak, 18. travnja 2024.

SUTRA SLAVEN I LOKOMOTIVA Glavčić: Znamo koliko nam može donijeti pobjeda u ovoj utakmici i vjerujemo u taj cilj

Nogometaši Slaven Belupa na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš sutra će u 15 sati ugostitI igrače zagrebačke Lokomotive, poručili su iz Slaven Belupa.

Utakmica se igra u sklopu 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa, uoči susreta istaknuo je da njegova momčad mora biti na svom maksimumu kako bi došla do cilja.

– Veselimo se utakmici s Lokomotivom, ali prije svega moram sebi ostati vjeran i ono u što vjerujem moram prenijeti u glavu i srca mojih igrača. Moramo biti hrabri i iskrcati sve što imamo na teren – rekao je Stipić.

Važnu ulogu u koprivničkoj momčadi imat će i najbolji asistent lige, veznjak Nemanja Glavčić, koji je kazao da Slaven očekuje jedna vrlo zahtjevna utakmica.

– Mislim da će biti pravo nadmudrivanje na terenu jer se vrlo dobro poznajemo. Svaki detalj može odlučiti pobjednika, tako da ćemo sigurno ući dobro pripremljeni u utakmicu. Svjesni smo situacije na tablici i želimo da se jednom čvrstom igrom nametnuti Lokomotivi i samim tim ostvariti rezultat koji će nas vratiti tamo gdje pripadamo – rekao je Glavčić.

Naglasio je da ekipa ne razmišlja o pritisku već samo o onome što im je potrebno u ovom trenutku.

– To su svakako energija i koncentracija koja će biti od presudnog značaja. Znamo koliko nam može donijeti pobjeda u ovoj utakmici i vjerujemo u taj zajednički cilj – kazao je Glavčić.

Dodajmo da će glavni sudac utakmice bit Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, dok će mu pomoćnici biti Dario Knez iz Osijeka, Kristijan Novosel iz Valpova i Josip Lučić iz Vinkovaca.
Glavni VAR sudac bit će Mario Zebec iz Cestica, a AVAR Goran Pataki iz Đakova. Delegat susreta bit će Martin Šarić iz Vrbovca, dok će Šime Bugarija iz Bibinja biti kontrolor.

zatvori