Srijeda, 17. travnja 2024.

Stipić uoči važne utakmice s Istrom: Želimo pobijediti i osigurati si malo mira

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 26. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Istru 1961.

Kako su poručili iz kluba, obje su momčadi u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojile 23 boda, ali je Istra odigrala utakmicu više. U aktualnoj sezoni, međusobno su igrali jednom u Koprivnici i Puli te je svako ostvario po jednu pobjedu. U Koprivnici je rezultat bio 5:1, a u Puli 2:1.

Trener koprivničke momčadi Tomislav Stipić kazao je da su utakmicu protiv Rijeke zaboravili i odmah se okrenuli susretu s Istrom.

– Za nas je ta utakmica okarakterizirana kao utakmica putokaza i veselimo joj se. Liga je jako zanimljiva jer se pet ekipa bori za europska natjecanja, a pet se bori za ostanak, svi s istim ciljem i svi s istim šansama. Želimo ovu utakmicu protiv Istre kod kuće pobijediti i osigurati si malo mira – istaknuo je Stipić.

Važnosti utakmice svjestan je i veznjak Karlo Lulić.

– Utakmicu s Rijekom ostavili smo iza nas, a sada nam slijedi jedna od najvažnijih u sezoni. Uvijek smo bili pravi kada je bilo najteže i vjerujem da će tako biti i ovog puta. Igramo dobro, stvaramo prilike, ali nam je u prethodnim kolima nedostajalo malo sreće. Sutra je vrijeme da ju isprovociramo još jednim maksimalnim angažmanom na terenu svih 90 minuta i osvojimo sva tri boda – rekao je Lulić.

zatvori