Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Podravka Vegeta u novoj prvenstvenoj utakmici slavila protiv varaždinske Koke

Rukometašice Podravka Vegete ostvarile su još jednu uvjerljivu pobjedu, ovog puta protiv Varaždinki u sklopu zaostalog 10. kola 1. Hrvatske rukometne lige za žene.

Utakmica protiv Koke je završila rezultatom 31:22, dok je 19:12 bilo na poluvremenu. Susret je odigran u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, bez gledatelja sukladno epidemiološkim mjerama.

U strijelce se danas šest puta upisala Milosavljević, po pet pogodaka dodale su Karlovčan i Franušić, dok je četiri zabila Turk. Odličan posao cure su odradile i u obrani, a posebno mlada Buljan, poručili su iz kluba.

– Dale smo sve od sebe i mislim da smo danas stisnule obranu i pokazale da smo karakterna ekipa – rekla je Dejana Milosavljević.

I trener Antonio Pranjić dao je svoj osvrt na današnju utakmicu.

– Čestitam curama na pobjedi i nova dva boda. Danas smo također prije utakmice postavili ciljeve gdje smo naglasak stavili na obranu i bočnu pokretljivost. Današnje ciljeve su uspješno ispunile i čestitam im na tome. Sutra još treniramo, a nakon toga imat ćemo malu pauzu kako bi se cure dobro odmorile. Od ponedjeljka kreće zadnji ciklus, okrećemo se novim prvenstvenim izazovima i onima u Kupu, a cilj je dati maksimum za osvajanje dvostruke krune – kazao je Pranjić.

Podravkašice su i dalje prve na tablici s maksimalnim učinkom i 36 osvojenih bodova.

 

zatvori