Petak, 19. travnja 2024.

Podravka Vegeta ispala iz Lige prvakinja

Rukometašice Podravka Vegete danas su u drugom po redu ogledu osmine finala Lige prvakinja odmjerile snage s igračicama Rostov Dona.

Današnja utakmica završila je rezultatom 42:24.

Podsjetimo, u prvoj utakmici Podravka Vegeta bila je domaćin, a Rostov Don je slavio 20:29 uz rezultat poluvremena 10:17.

– Rukometašice Podravka Vegete danas nisu uspjele pružiti znatniji otpor iskusnoj ruskoj ekipi. Trener Antonio Pranjić nije imao puno mogućnosti za rotaciju, igralo se brzo, uz stalni pressing domaćina čija snaga nije padala do zadnjeg sudačkog zvižduka. Cijelu je utakmicu ekipa Rostova koja je imala i vjetar u leđa svoje publike, odigrala na jednoj vrhunskoj razini. Naše cure nisu pronalazile rješenje u napadu za brzu i pokretljivu obranu ruske ekipe dok su one itekako lako i brzo pronalazile put do naših vratiju. Ovo je ujedno bila i posljednja utakmica Podravka Vegete u elitnom europskom natjecanju s kojim ćemo se oprostiti za ovu sezonu – poručili su iz kluba.

Dodajmo da se ekipa vraća u Koprivnicu i slijedi reprezentativna pauza tako da se rukometašice svojim obavezama vraćaju za osam dana.

zatvori