Četvrtak, 25. travnja 2024.

Kuglačice Podravke unatoč dobroj borbi izgubile na gostujućem terenu od Rijeke

Kuglačice Podravke u 14. su kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene na gostujućem terenu izgubile od Rijeke rezultatom 5:3.

Iz kluba su poručili da su se Podravkašice na čelu s trenericom Picer, unatoč dobroj borbi, iz Rijeke vratile bez bodova.

– U prvom bloku Petrić (519) odlično kreće osvajanjem seta, ali najbolja igračica utakmice M. Juričić uzima sva tri preostala seta. Zver (559) osvaja prva dva seta i dovoljnu prednost te osvaja poen protiv Gizdulić i zamjene Mikulić. Rezultat je 1:1 i razlika čunjeva na strani Rijeke – objasnili su u klubu.

Dodali su da u drugom bloku Lukčin (523) osvaja dva seta, ali nedovoljno čunjeva za poen protiv Balent, a Bolić (528) s pola seta nije prijetnja za Grčić. Rijeka vodi 3:1 i ima razliku od 73 čunja. U zadnjem bloku Matiša (553) s dva seta osvaja poen protiv I. Juričić, dok Orehovec (570) još jednom pokazuje svoje kuglačko umijeće i osvaja poen protiv Antonić.

Velika prednost u čunjevima koja se teško stiže na gostujućoj kuglani tako je osigurala Riječankama nova dva boda, dok će Podravkašice pobjedu tražiti u sljedećoj utakmici u subotu u 13 sati u Koprivnici protiv posljednje plasiranog Ogulina.

zatvori