Izvor: ŠKK Podravka
Kuglačice Podravke ovog su vikenda u 16. kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene na gostovanju u Zagrebu kod drugoplasiranog Admirala doživjele poraz od 6:2.

Iz kluba su poručili da je na kuglani Grmoščica bila prilika za vrlo dobre rezultate s obzirom na to da na toj kuglani čunjevi padaju “sami od sebe”. Podravkašice su to iskoristile i srušile najviše čunjeva ove sezone, no nedovoljno da bi iznenadile domaće igračice koje dobro poznaju svoju kuglanu.

– U prvom bloku Lukčin (559) osvaja prva tri seta i poen protiv Mazulović, a Bolić (546), unatoč odličnom startu, ne osvaja više od jednog seta protiv najbolje igračice utakmice Cindrić. U drugom bloku Zver (547) u odlučujućem setu ne uspijeva pobijediti Imširović, a Šimunić (530) gubi od Jelavić. U zadnjem bloku Matiša (582) osvaja dva seta, ali ima manje čunjeva od Smuđ, dok Orehovec (603) najboljim rezultatom kod Podravkašica pobjeđuje Majhen osvojivši sva četiri seta – istaknuli su u klubu.

Spomenimo da sljedećeg vikenda nitko ne izlazi na staze, a nakon toga u Koprivnicu stiže ekipa Splita koja dijeli šesto mjesto i ima isto bodova kao i Podravka.