Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Izgradnja sportske dvorane kod Osnovne škole Đuro Ester u punom je jeku

Izgradnja sportske dvorane kod Osnovne škole Đuro Ester u punom je jeku.

Iz koprivničkog Komunalca poručuju da se radovi odvijaju prema planiranom vremenskom rasporedu, a gradilište su obišli predsjednica uprave Nataša Tetec i članovi Dubravka Horvat i Goran Međurečan.

Tom prilikom, nadzorni inženjer Narcis Dergez upoznao ih je s trenutnim radovima te onime što slijedi i naglasio da nije bilo nikakvih pauza u izvođenju radova i svi će se dogovoreni rokovi poštivati.

Podsjetimo, vrijednost izgradnje dvorane je 10,5 milijuna kuna bez PDV-a, dok je procijenjena vrijednost opremanja dvorane 750.000 kuna bez PDV-a.

– Financiranje će biti prema istom modelu kao i kod dvorane Branimir, Komunalac će financirati izgradnju iz vlastitih sredstava dok će Grad Koprivnica osigurati povrat – napominju u Komunalcu.

Spomenimo da će dvorana osim za potrebe nastavnih aktivnosti biti na raspolaganju i za druge sportske i kulturne aktivnosti klubova i udruga koje djeluju na području grada Koprivnice.

– Zgrada sportske dvorane sastoji se od dva dijela. Prvi je sama dvorana, a drugi su zajedničke prostorije, odnosno svlačionice, sanitarni dio i ostali popratni sadržaj. Dvorana će imati iscrtano pet različitih sportskih terena – glavno za košarku i rukomet, mali nogomet, odbojku i dva pomoćna košarkaška – objašnjavaju u Komunalcu.

zatvori