Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Dan žena uz domaće zalogajčiće u Smuteku

U ponedjeljak 8. ožujka u vremenu od osam do 13 sati i od 16 do 22 sata pozivamo sve djevojke, majke, žene i bake da posjete naš Smutek.

Povodom Dana žena uz svako kupljeno jelo očekuje ih posebna slastica Sana delikatese – mliječni desert Magic bez glutena.

Dan žena idealan je povod za ženski izlazak, bilo da ste jedna od onih koji Dan žena želi dočekati uz domaću kavu i desert ili ste pak raspoloženi za kvalitetan obrok, sve to vam nudi Smutek u ugodnom ambijentu kreiranom baš za vaš dan.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek i dalje radi dvokratnim radnim vremenom:
  • ponedjeljak – četvrtak: 8-13 sati i 16-22 sata
  • petak: 8-14 sati i 16 do 22 sata
  • subota: 9-13 sati i 17-21 sat
  • Nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od dva metra i ne stvarate gužvu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

zatvori