Petak, 29. ožujka 2024.

SLAVEN SUTRA NA GOSTOVANJU U OSIJEKU Stipić: Idemo igrati i uživati

Nogometaši Slaven Belupa sutra u sklopu 19. kola HT Prve lige gostuju kod Osijeka.

Utakmica će se igrati od 16 sati, a bit će to treći međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U Gradskom vrtu rezultat je bio 0:0, a u Koprivnici 0:1. Koprivnička momčad u susret ulazi s pobjedom nad Varaždinom u prošlom kolu.

– U prvom momentu nakon utakmice smo osjetili olakšanje i bili puni dopamina, ali nismo bili iznenađeni rezultatom i pobjedom. To je plod našeg zajedničkog rada. Polako, ali sigurno slažemo kockice. Ostvarujemo solidne rezultate i ekipa počinje izbacivati i stvarati jake pojedince. Kada se dečki iz spoznaje svoje kvalitete još više opuste za očekivati je da se klupko još bolje zakotrlja – rekao je trener Tomislav Stipić za službene stranice kluba.

Dodao je da ih sutra čeka susret protiv momčadi koja ostvaruje odlične rezultate te se nalazi na diobi prvog mjesta prvenstvene ljestvice.

– Nogometni klub Osijek je jedna ambiciozna organizacija koja kreira novi poredak moći u hrvatskom nogometu. Ekipa igra tvrdo, lukavo i pod svaku cijenu na rezultat. Ne zanima ih ocjena dojma. Statistika govori da postižu malo golova iz igre, ali su zato jako opasni i uspješni iz kaznenih udaraca, kornera i slobodnih udaraca – napominje trener.

Ističe da previše vremena za odmor nakon Varaždina nije bilo, ali to neće biti problem.

– Kakav umor?! Idemo se opet igrati i uživati, ali ovaj put u Osijeku. Moja ekipa je Tim koji ima sposobnost pobijediti Osijek. Nadam se da će magija ovih riječi inspirirati moju ekipu – zaključio je Stipić.

zatvori