Četvrtak, 25. travnja 2024.

Protekli tjedan u Podravini i Prigorju obilježila kaznena djela i prometne nesreće

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proteklog tjedna zabilježili su 23 kaznena djela i osam prometnih nesreća.

Osim toga, zabilježena su i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, poručili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

– U proteklom tjednu zabilježeno je devet kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva iz organiziranog kriminaliteta. Tri kaznena djela zabilježena su iz područja maloljetničke delikvencije, osam iz područja zlouporabe opojnih droga te jedno kazneno djelo iz područja kibertnetičke sigurnosti – poručili su iz policije te dodali da je kazneno prijavljeno 10 osoba.

U djelu stanja javnog reda i mira počinjeni su prekršaji tuče, svađe i vike, omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika te vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Za navedene prekršaje prijavljeno je pet osoba.

Dodajmo da je zabilježena i jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom te sedam s materijalnom štetom.

– Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i dvije putnice u vozilu – istaknuli su u policiji.

Proteklog tjedna zabilježen je i požar na građevinskom objektu u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta iznosi oko 100.000 kuna.

zatvori