Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Novigrad Podravski zahvaljujući donacijama uskoro dobiva sprave za vanjski fitness

Zahvaljujući donacijama firmi Švenda građenje, Instalacije Horvat i Elektromehanika Dolenec, Novigrad Podravski uskoro će dobiti sprave za fitness na otvorenom.

Naime, nakon što je Općina Novigrad Podravski u cijelosti platila radove uređenja dvorane Vatrogasnog doma, zamolila je izvođača radova tvrtku Švenda građenje i tvrtke koje su bile angažirane na strojarskim radovima, rasvjeti, razglasu i kino odnosno video segmentu, a to su Instalacije Horvat i Elektromehanika Dolenec, za donaciju. Zamolba je prihvaćena i potpisan je ugovor o donaciji sprave za vanjski fitness i za izradu dva temelja u ukupnom iznosu 15.687,50 kuna s uračunatim PDV-om.

– Čim vrijeme posluži, uz dječje igralište u parku Pod lipama, Švenda građenje izbetonirat će dva temelja na koje će se postaviti donirana sprava eliptična hodalica i sprava pokretna stolica koju za iznos 7.250 kuna kupuje Općina – poručio je Zdravko Brljek, načelnik Općine Novigrad Podravski.

Načelnik je zahvalio donatorima na donaciji.

– Posebno hvala na razumijevanju, uvažavanju i strpljenju prilikom naših brojnih zahtjeva te stalnih propitivanja i provjeravanja tijekom izvođenja radova – zaključio je načelnik.

zatvori