Četvrtak, 18. travnja 2024.

Linice uvjerljive na domaćem terenu protiv Osječanki

Ekipa Podravka 2 Lino u nedjelju je na domaćem terenu svladala ekipu Olimpija iz Osijeka 42:23, uz rezultat poluvremena 21:13.

Iz kluba su poručili da u nastavku drugog dijela prvenstva ekipa mladih Podravkinih igračica gošćama iz Osijeka nije pružila niti malo nade u pozitivan rezultat.

– Od prve minute vrlo solidnom igrom u obrani, a brzim i efikasnim napadima, punile su mrežu suparnica sa svih pozicija. Poluvrijeme je završilo sa osam pogodaka razlike. Dobra igra nastavljena je i u nastavku utakmice. U igri je, uz dvije vrlo dobre vratarke, sudjelovalo svih 14 igračica iz zapisnika, a u strijelce se upisalo njih 12. Golovima su prednjačile Zrnić s 10 i Megerle s devet golova, a značajan doprinos su dale i Perić (6) te Stručić (5). Iznimno sam zadovoljna i s igrom mojih ostalih igračica – rekla je trenerica Đurđica Zečević.

U iduća 2 kola Linice čekaju još dva i to puno jača protivnika, Pitomača u gostima te Đurđevac na domaćem terenu.

– Bez ikakvog rezultatskog pritiska želja nam je da prikažemo rukomet kakvog treniramo i igramo, a to je brz i moderan. Motiviranosti i želje za dokazivanjem nam ne manjka. Nadamo se samo da će kroz dva tjedna možda popustiti epidemiološke mjere pa da konačno zaigramo i pred našim vjernim navijačima – zaključila je Zečević.

Izvor: RK Podravka Vegeta
zatvori