Subota, 20. travnja 2024.

Kuglačice Podravke u prvoj utakmici ove godine na domaćem terenu izgubile od Istre

Kuglačice Podravke nakon pauze od gotovo dva i pol mjeseca u subotu su nastavile s natjecanjem u Prvoj hrvatskoj kuglačkoj ligi za žene.

U prvoj utakmici nastavka prvenstva Podravkašice su na domaćem terenu izgubile 6:2 od igračica Istre iz Poreča, drugoplasirane momčadi prvenstva.

Trenerica Picer, nije mogla računati na Šimunić i Orehovec pa su njihova mjesta zamijenile Lukčin i Petrić. U prvom bloku Lukčin gubi od V. Pavlaković, Petrić gubi od Liović, a Zver popušta u zadnjem setu i na kraju gubi od Oplanić.

– U drugom bloku igračice Podravke pokazuju bolji otpor, no na kraju uzimaju samo dva poena. Matiša unatoč dobrom rezultatu gubi poen od najbolje gostujuće igračice Nanić. Bolić zadnji set osvaja za 1 čunj i pobjeđuje N. Pavlaković, a kapetanica Kolarić odličnom igrom pobjeđuje treću igračicu lige Ravnić – poručili su iz kluba.

Utakmica je završila pobjedom Istre 6:2 s 51. čunj razlike. Podravka i dalje ima šest bodova, a sljedeće kolo će pokušati uzeti bodove Osječankama koje se nalaze na devetom mjestu na prvenstvenoj ljestvici.

zatvori