Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Oproštaj od voljenog trenera Saračevića: Svaki naš budući gol bit će samo za njega

Rukometašice Podravka Vegete, članovi i suradnici kluba, prijatelji i navijači danas su se po posljednji put oprostili od prerano preminulog trenera i sportske legende Zlatka Saračevića.

Njegovo je tijelo dovezeno ispred sportske dvorane Gimnazije Fran Galović u Koprivnici gdje su mu svi prisutni odali počast. Velikim je pljeskom ispraćen u Zagreb gdje će u četvrtak na Mirogoju biti sahranjen.

– Još smo uvijek u šoku, nekako se još uvijek nadamo da će doći i reći: Gdje je moja banda? Otišao je s pobjedom kako mu i dolikuje. Posljednje riječi bile su mu: Cure, ja vas volim. On zna i uvijek je znao da ga njegova banda voli najviše na svijetu i to će tako ostati zauvijek. Svaki naš budući uspjeh ili gol bit će samo za njega – rekla je rukometašica Podravka Vegete Dijana Mugoša.

– Oprostili smo se zadnji puta s našim trenerom i mogu samo reći da je svima jako teško. Hoće li biti lakše, ne vjerujem. No, moramo skupiti snage i okrenuti se novim izazovima jer bi on sigurno tako htio – kazala je direktorica RK Podravka Vegete Vlatka Mihoci.

Podsjetimo, Saračević je preminuo u nedjelju u koprivničkoj Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek nakon što su Podravkašice u najvećem derbiju domaćeg prvenstva pobijedile Lokomotivu.

 

Posljednji pozdrav treneru Saračeviću iz Koprivnice

Objavljuje Drava.info u Utorak, 23. veljače 2021.

 

zatvori