Ustupio Mladen Kešer.
Izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Koprivničko-križevačke županije.

Na jučerašnjoj konvenciji koja je održana u skladu s epidemiološkim mjerama u vijećnici koprivničke Gradske uprave za predsjednicu je izabrana Antonela Siročić rekavši da se nada da će opravdati povjerenje delegata i da se nada pobjedi na nadolazećim lokalnim izborima u županiji, gradovima i općinama.

Potpredsjednici Foruma mladih su Timon Fabijanec i Antonio Sirovec, dok predsjedništvo čine Dalija Roksandić i Ivan Car. Županijski odbor čine Mihael Fučkor, Dino Luka Budinski, Eross Rožman, Ivan Mikulić, Edvard Jakšić, Robert Jakupanec, Dražen Rastović i Marko Košćak.

Na konvenciji su bili prisutni gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić koji je pozdravio mlađe članice i članove foruma i poručio da su pred strankom lokalni izbori i sve ih čeka veliki posao.

Načelnik općine Kalnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer izrazio je veliko zadovoljstvo što je oformljen županijski Forum mladih SDP-a i poručio mladima da su oni naša sadašnjost i budućnost.

– Zajedno možemo polučiti promjene na svim razinama političke odgovornosti – kazao je Kešer.