Četvrtak, 25. travnja 2024.

TJEDNI IZVJEŠTAJ 27 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća i šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Na području Podravine i Prigorja u proteklom je tjednu zabilježeno 27 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća, požar na prometnom sredstvu i šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da je od zabilježenih 27 kaznenih djela sedam iz općeg kriminaliteta, tri iz organiziranog kriminala, 16 iz područja maloljetničke delinkvencije te djelo iz kibernetičke sigurnosti. Dodali su da je kazneno prijavljeno 13 osoba.

U području javnog reda i mira policijski su službenici prekršajno prijavili šest osoba. Prijavljeni su za šest prekršaja od kojih su tri prekršaja tuče, svađe i vike, zatim prekršaj držanja životinja bez nadzora i dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.

Policijski su službenici u proteklom tjednu zabilježili i 17 prometnih nesreća od kojih četiri s ozlijeđenim osobama.

– Zabilježeno je 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđena vozačica osobnog automobila, a lakše dva vozača i putnica. Uz to,  ozlijeđena su još dva vozača čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije – poručili su iz policije.

Osim toga, u proteklom je tjednu zabilježen i požar na prometnom sredstvu.

– Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva – zaključili su u policiji.

zatvori