Četvrtak, 18. travnja 2024.

Stipić uoči Varaždina: Sutrašnja utakmica je važna jer nas je umjetni poraz u Puli vratio u borbu za ostanak u ligi

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Varaždin.

Utakmica je na rasporedu u 18 sati, a kako su poručili iz kluba, izuzetno je važna nakon susreta u Puli prošle nedjelje.

>> Slaven Belupo u zadnjim minutama susreta primio dva pogotka i tako doživio poraz od Istre

– Zašto su djelitelji pravde dijelili nepravdu to samo oni znaju. Ja im šaljem ovaj put oprost iz ponosne Koprivnice, ali poručujem da smo premali klub da bi se navikli na nošenje ovakvih teških križeva. Znate i sami da se križ nosi zbog tuđih, a ne svojih grijeha – kazao je Stipić.

Spomenimo da su Varaždinci u prvom proljetnom kolu svladali jaku Rijeku na svom terenu, ali Slavenaši planiraju uzeti sva tri boda.

– Varaždin je jedna emocionalna momčad koja je u usponu, a sutrašnja utakmica je važna jer nas je umjetni poraz u Puli vratio u borbu za ostanak u ligi, umjesto da nas je zaslužena pobjeda katapultirala u borbu za gornji dio ljestvice. Recept će zapravo biti vrlo jednostavan. Opustiti se, nabaciti osmijeh i uživati svih 90 minuta. Lopta je okrugla – istaknuo je trener Farmaceuta.

zatvori