Petak, 26. travnja 2024.

Slaven pojačao desni bek, znači li to odlazak Bogojevića?

Antonio Bosec novi je igrač Slaven Belupa.

Zagrepčanin rođen 28. kolovoza 1997. godine pojačat će konkurenciju na poziciji desnog bočnog igrača, a kroz svoju karijeru igrao je i na poziciji lijevog bočnog te na oba krila, poručili su iz kluba.

Dodali su da je u Slaven stigao iz Intera za koji je kroz četiri sezone upisao čak 120 prvoligaških nastupa. U najvišem rangu hrvatskog nogometa postigao je i tri pogotka, a jednom je zatresao mrežu u Kupu u kojem ima 11 nastupa.

– Želio sam u Slaven Belupo jer je dolazak u Koprivnicu za mene korak naprijed u karijeri. Sretan sam što sam došao u svlačionicu punu dobrih igrača. Pravi je spoj mladosti i iskustva i jedva čekam zaigrati. Želim se što prije uklopiti u momčad i pomoći koliko mogu. S dobrim igrama doći će i dobri rezultati – rekao je Bosec.

Dodajmo da je Bosec zaoštrio konkurenciju na desnom beku gdje igra Bruno Bogojević koji se spominjao u kontekstu odlaska u talijanski drugoligaš. Hoće li se uskoro taj transfer realizirati tek ostaje za vidjeti, ali prema ovome sve je izvjesniji odlazak produkta škole nogometa.

zatvori