Subota, 20. travnja 2024.

Potpisan ugovor za poslove stručnog nadzora na projektu Aglomeracija Koprivnica vrijednosti 11,8 milijuna kuna

U prostorijama Koprivničkih voda jučer je potpisan ugovor o obavljanju poslova stručnog nadzora u sklopu projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Koprivnica”.

Projekt sufinancira Europska unija s odabranom zajednicom ponuditelja Investinženjering d.o.o. i Institut IGH d.d. Ugovor su potpisali direktor Investinženjeringa Sladoljub Pezerović i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras. Vrijednost Ugovora iznosi 11.870.000 kuna bez PDV-a.

U sklopu ugovora predviđen je stručni nadzor gradnje i opremanja proširenja postojećeg sustava odvodnje na nova naselja u aglomeraciji Koprivnica, izgradnja i rekonstrukcija sustava odvodnje i vodoopskrbe na području grada Koprivnice te izgradnja i rekonstrukcija NUS-a i rekonstrukcija objekata na UPOV-u Herešin.

Izvor: Koprivničke vode

Navedeni ugovor dio je aktivnosti obuhvaćene projektom “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica” ukupne vrijednosti prema studiji izvedivosti preko 410 milijuna kuna bez PDV-a, od kojih više od 283 milijuna kuna se sufinancira sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova kroz Operativni program “Konkurentnost i kohezija”.

Potpisom ugovora o stručnom nadzoru ostvareni su svi preduvjeti za početak radova na projektu Aglomeracija Koprivnica.

Izvor: Koprivničke vode
zatvori