Četvrtak, 25. travnja 2024.

Podravkašice na domaćem terenu tijesno izgubile od igračica ekipe Ramnicu Valcea

Rukometašice Podravka Vegeta tijesno su izgubile na domaćem terenu od igračica gostujuće ekipe Ramnicu Valcea rezultatom 25:27, poručili su iz kluba.

Utakmica je igrana u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u sklopu 11. kola DELO EHF Lige prvakinja. Podravka Vegeta tako je ostala na dva boda i nastavlja s odigravanjem preostalih utakmica u Ligi prvakinja.

– Domaće rukometašice prve su imale napad, a sutkinje isključenjem zbog prekršaja na Beganović odmah u prvoj minuti daju do znanja kako je gruba igra nešto što neće dopustiti. Nisu koprivničke rukometašice uspjele dobro iskoristiti prva dva napada uz razbranjenu Martu Batinović, ali u trećoj minuti pogađa Milosavljević, a precizna je i Beganović za 2:2 u šestoj minuti – poručili su iz kluba.

Dodali su da se tijesna borba nastavila, no uz izostanak realizacije domaćih cura. Zlatko Saračević, trener Podravka Vegete u 17. minuti zove minutu odmora.

– Deset minuta do kraja prvog poluvremena Podravka je ponovno na dva pogotka zaostatka, a za novo smanjenje i to na minus jedan pogađa Franušić tri minute prije kraja. U zadnjoj sekundi poluvremena zabijaju gošće – istaknuli su dodavši da se na poluvrijeme otišlo rezultatom 13:15.

U drugo poluvrijeme koprivničke cure krenule su s više samopouzdanja, razbranila se Dumanska.

– U prvih 10 minuta drugog dijela gošće se ponovno uspijevaju odmaknuti, no u 39. minuti precizna je Milosavljević s crte za 18:19.Podravkašice se drže na minimalnom zaostatku u nastavku utakmice, a šest minuta prije kraja u pravoj drami Beganović ne uspijeva realizirati pogodak i gošće odlaze na četiri pogotka razlike. Nadu Podravki vraća Milošević s vratnice četiri minute prije kraja, a slijedi i obrana Dumanske i Podravka je ponovno na samo dva pogotka zaostatka – dodali su u klubu.

Zaključili su kako se potpuni slom ekipe dogodio pred kraj kad je uslijedila i ozljeda Milošević koju su iznijeli s terena.

Dodajmo kako Podravka Vegeta sljedeći vikend putuje u Dortmund.

zatvori