Utorak, 23. travnja 2024.

Podravkašice će na današnjoj utakmici u Danskoj nositi crnu vrpcu u spomen na Marina Pucara

Rukometašice Podravka Vegete i stožer će u na današnjoj utakmici Lige prvakinja u Danskoj kao izraz poštovanja i dubokog žaljenja, zbog preranog odlaska predsjednika Uprave Marina Pucara, na desnom ramenu istaknuti crnu vrpcu, piše na stranicama kluba.

Podsjetimo, utakmica 10. kola DELO Lige prvakinja na rasporedu je u 16 sati, a koprivničke rukometašice igraju protiv domaćina Odense Håndbold. Prijenos će biti na drugom programu Arena Sport Televizije.

Kako su poručili iz kluba, djevojke su u četvrtak nakon testiranja na koronavirus posjetile upravnu zgradu, glavnog sponzora, Podravke d.d. gdje su se prije odlaska upisom u Knjigu žalosti posljednji put pozdravile s prerano preminulim predsjednikom Uprave Podravke Marinom Pucarom. U tim teškim trenucima za Kompaniju sa srcem dočekali su ih članovi Nadzornog odbora RK Podravke na čelu s predsjednicom Ljiljanom Šapinom koja se dirljivo obratila ekipi.

– Drage moje djevojke i stožer, moram vam reći kako nas je uistinu dirnulo da ste svi došli, jer ste mu napisali svoju nekakvu riječ, ime, pozdrav. Moram priznati kako svi mi znamo koliko je naš predsjednik bio ponosan na vas i koliko je volio i podržavao ženski rukomet. I kad nije mogao biti prisutan, on vas je podržavao i uvijek se za vas strašno borio. Budite borbeni, hrabri i igrajte svim srcem – u emotivnom je obraćanju ekipi rekla predsjednica Šapina.

zatvori