Četvrtak, 18. travnja 2024.

NOVI OKRŠAJ U LIGI PRVAKINJA Podravkašicama dolazi rumunjska ekipa Ramnicu Valcea

Rukometašice Podravka Vegeta u nedjelju na domaćem terenu dočekuju igračice rumunjske ekipe Ramnicu Valcea.

Utakmica se igra u nedjelju u sklopu 11. kola DELO EHF Lige prvakinja, poručili su iz kluba.
Koprivničkim rukometašicama ovo je sedma utakmica po redu u ovom elitnom natjecanju.

– U nedjelju igramo protiv izravnog protivnika za plasman u drugi krug Lige prvaka i tu utakmicu moramo pobijediti. Mene je sram zbog onoga kako smo odigrali utakmicu u Odenseu i to se ne smije ponoviti – poručio je Zlatko Saračević, trener Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Rukometašica Dijana Mugoša kazala je da je teško bilo zaboraviti na poraz protiv Odensea, no da je to sada iza njih.

– Vrijeme ne možemo vratiti. Možemo dati sve od sebe da se to više ne ponovi tako da smo se već okrenuli utakmici s Valceom. Pripremamo se najbolje što možemo, a stručni stožer i cijela ekipa u ovom trenutku daju sve od sebe jer znamo koliko nam je ova utakmica važna – kazala je Mugoša.

Dodala je da bi im bodovi u ovakvom trenutku dali ogroman vjetar u leđa.

– Dolazi nam jedna iskusna i dobra ekipa koja ima dobre pojedince, ali mi ćemo morati dati sve od sebe da iskoristimo svaki njihov minus i samo moramo vjerovati u sebe. Nedostajat će nam publika na tribinama jer uz njih je uvijek sve nekako lakše, ali znam da će nas oni bodriti svim srcem, ali iz sigurnosti svojih domova, sve dok mjere ne budu drugačije dopuštale – rekla je Mugoša.

Dodajmo da se utakmica igra u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović s početkom u 16 sati. Na žalost brojnih koprivničkih ljubitelja rukometa i ova će se utakmica igrati bez gledatelja, no svi zainteresirani moći će ju pogledati na drugom programu Arena Sport televizije i na EHF TV live kanalu.

zatvori