Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Mlade Podravkašice jedva dočekale povratak na treninge

Mlađe ekipe Podravke koje se natječu u kategoriji U-16 počele su s treningom. U koprivničkom klubu to su Podravka 2 Lino i Podravka 3 koja se natječe izvan konkurencije i sukladno tome trenira.

Prve utakmice s kojima se nastavlja prvenstva na rasporedu su 17. siječnja i vikend nakon.

Kako piše na stranicama kluba, treneri su kao i rukometašice jedva dočekali povratak na treninge u kontinuitet i ritam koji će, nadaju se, i zadržati u narednim vremenima. Važno je napomenuti da će se sukladno daljnjim uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite organizirati i treninzi za mlađe uzraste koji nisu obuhvaćeni ovom odlukom.

Na prvom ovogodišnjem treningu bili su prisutni Nenad Smiljanec i Snježana Petika koji su vodili ekipu Podravke 3 te Igor Stubičar i Đurđica Zečević koji su trenirali Podravku 2 Lino.

– Za ovu je djecu važno da rastu kroz sport, budu motivirani te osvijeste važnost sporta za svoje fizičko zdravlje jer to je ono što pokreće puno dobrih emocija, stvara prijatelje i osigurava zdravu okolinu za ove mlade osobe koje su također pogođene ovom cijelom specifičnom epidemiološkom situacijom – poručili su iz kluba.

zatvori