Srijeda, 17. travnja 2024.

KOPRIVNIČKA SPORTSKA POVIJEST Paula Claudia i Jasna na putu

Putovanja mogu nekome biti zabavna. Vrhunske ekipe puno putuju i na tim putovanjima rijetko se nađe nešto zabavno.

Kako je “zabavno” na putu ilustrira i ova fotografija čekanja na ukrcavanje u zrakoplov na nekom od putovanja rukometašica Podravka Vegete u sezoni 2008./2009. Na slici su vratarka iz Rumunjske Paula Claudia Ungureanu i medicinska potpora Jasna Uzelac iz ordinacije dr. Dražena Sačera.

Ungureanu je nastupala u Podravka Vegeti samo jednu sezonu, ali je ostavila upečatljiv trag sa svojim vrhunskim vratarskim umijećem.

U toj sezoni, 2008./2009. Podravka Vegeta bila je prvak Hrvatske i osvajač Hrvatskog kupa, trener je bio Zdravko Zovko, pomoćni trener Mato Matijević. U Ligi prvakinja u grupi A osvojeno je drugo mjesto, a u četvrtzavršnici u prvoj grupi treće mjesto. Podravka je postala i prvi prvak Regionalne lige.

Imala je respektabilan sastav abecednim redom: Ana Marija Beljo, Anita Bulath, Ivana Dragišić, Ana Đokić, Kristina Franić, Anita Gaće, Ivana Jelčić, Maja Kožnjak, Ana Lovrak, Božica Palčić, Svitlana Pasičnik, Andrea Penezić, Andrea Šerić, Miranda Tatari, Natalia Todorovska, Paula Claudia Ungureanu, Lea Vukojević, Maja Zebić i Marta Žderić.

Koprivnička sportska povijest

zatvori