Subota, 20. travnja 2024.

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA Predsjednik koprivničkog HDZ-a je Ljubić, potpredsjednici su Vukušić, Vrbanić i Celiščak

Održana je konstituirajuća sjednica Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica na kojoj je za predsjednika izabran Ratimir Ljubić, a za potpredsjednike Bernard Vukušić, Mario Vrbanić i Sonja Celiščak.

Iz stranke su izvijestili da su u Gradski odbor HDZ-a Koprivnica izabrani: Saša Cestar, Ernest Forjan, Damir Felak, Emina Kovačević, Ljiljana Šapina, Marina Juratović, Renato Kivač, Marijan Lisjak, Tihomir Kvakarić, Andreja Cmrk, Marijo Cvrtila, Mladen Fajdetić, Krešimir Papac, Domagoj Švabek, Marin Vaupotić, Ivica Ferenčak, Irena Jagarinec-Bogdanić, Ivica Vidaković, Franjo Marković, Damir Štefan i Nikola Kovačec.

Dodajmo da je u Gradski odbor HDZ-a Koprivnica temeljem Statuta Hrvatske demokratske zajednice, po položaju, odabran i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a i MREŽE Nezavisnih lista u Gradskom vijeću Grada Koprivnice Goran Kovačić.

– Članovi Predsjedništva GO HDZ-a Koprivnica temeljem Statuta Hrvatske demokratske zajednice, po položaju su i predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Koprivnica Vesna Križan te predsjednik Mladeži HDZ-a grada Koprivnice Ivan Car – kazali su i napomenuli da je za tajnika izabran Saša Cestar, dok je za rizničarku izabrana Ljiljana Šapina.

Spomenimo da je sjednica održana online.

zatvori