Izvor: NK Slaven Belupo
Nogometaši Slaven Belupa u prijateljskoj su utakmici u Medulinu poraženi od Orijenta rezultatom 0:1.

Kako su poručili iz kluba, jedini pogodak na utakmici postigao je Gadže u 58. minuti susreta.

Dodali su da su Slavenaši istrčali s crnim trakama oko svojih ruku u čast preminulog potpredsjednika kluba Marina Pucara, a uoči utakmice održana je i minuta šutnje.

Trener Tomislav Stipić od prve je minute na teren poslao Filipovića na golu. Obrambenu liniju činili su Soldo, Božić i van Bruggen, dok su na bokovima zaigrali Bogojević i Goda. Trojac u veznoj liniji bili su Liklin, Mlinar i Glavčić, dok su Iličić i Knoll od prve minute zaigrali u napadu.

Spomenimo da je u nastavku susreta priliku dobilo 10 novih igrača, a među njima su bili i Nikola Turanjanin, 19-godišnji vezni igrač sa šest nastupa za mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je u koprivnički klub došao iz GOŠK-a te Lovro Zvonarek, Slavenov kadet, a ujedno i najmlađi član momčadi na pripremama sa samo 15 godina.

Utakmica se igrala po jakoj buri i hladnom vremenu pa previše se nogometa nije moglo vidjeti. Orijent je iskoristio jednu svoju situaciju pred Slavenovim vratima, dok je njihov gol dva puta spašavala greda. Bačelić Grgića i Turanjanina tek su centimetri dijelili od pogotka.

Prijateljska utakmica, Medulin, 09.01.2021.

Slaven Belupo – Orijent 0:1

Slaven Belupo: Filipović – van Bruggen, Božić, Soldo – Bogojević, Liklin, Mlinar, Glavčić, Goda – Iličić, Knoll. Od 45. minute: Čović, Zirdum, Čovo, Etoundi, Bačelić Grgić, Paracki, Prce, Turanjanin, Zvonarek, Laušić. Trener: Tomislav Stipić.

Orijent: Berković, Smolčić, Mulac, Tadejević, Vidas, Kokorović, Gadže, Črnko, Monjac, Fućak, Gorc. Još su igrali: Boulić, Petrović, Milinović, Senčar, Putnik, Grzetić, Hodža. Trener: Damir Milinović.