Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Slavenaši svladali Cibaliju u posljednjoj pripremnoj utakmici

Nogometaši Slaven Belupa s 4:3 pobijedili su gostujuće igrače Cibalije u posljednjoj pripremnoj utakmici prije početka proljetnog dijela prvenstva, poručili su iz kluba.

Utakmica se igrala danas na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

Koprivnički su nogometaši u prvom poluvremenu promašili pregršt prilika, a onda je Knoll nakon lijepe akcije Glavčića i Bačelić Grgića poentirao u 38. minuti za vodstvo domaćina 1:0. Vinkovčani su izjednačili na 1:1 preko Dyokija, koji je u sudačkoj nadoknadi postigao pogodak iz kaznenog udarca. U novo vodstvo Farmaceuti dolaze u 58. minuti kada je Liklin udarcem iz daljine zabio za 2:1. Krstanović je u 74. zabio glavom za 3:1, a samo tri minute kasnije nogom za 4:1. Gosti su u samoj završnici susreta uspjeli smanjiti rezultat. Baltić i Perić Komšić bili su strijelci za konačnih 4:3.

Dodajmo da je drugo poluvrijeme vrata gostujuće momčadi branio Karlo Slukić, mlada nada Slaven Belupa, koji je početkom jeseni prošle godine otišao u Vinkovce na posudbu.

Podsjetimo, Slukić je produkt Slavenove škole nogomet, branio je za juniore kluba te je sezonu i pol proveo na kaljenju u trećeligašu Koprivnici. U prošloj je sezoni bio član prve momčadi i branio za B momčad.

Cibalija je inače u jesenskom dijelu prvenstva u Drugoj HNL skupila 23 boda te se nalazi na 13. mjestu prvenstvene ljestvice.


Slaven Belupo – Cibalia 4:3

Slaven Belupo: Filipović – Bogojević, Prce, Božić, Goda – Glavčić, Bačelić Grgić, Lulić, Mlinar – Iličić, Knoll. Još su igrali: Čovo, Etoundi, van Bruggen, Liklin, Paracki, Turanjanin, Zvonarek, Laušić, Janković, Petričić, Krstanović. Trener: Tomislav Stipić.

Cibalia: Đaković, Išesagi, Oršolić, Karabatić, Dyoki, BAraban, Jazvić, Karimović, Ciprić, Križanović, Jajalo. Još su igrali: Slukić, Stanić, Miljanić, Yoahnn, Kamenicki, Radojčić, Kudumija, Baltić, Nikolić, Božić, Perić Komšić. Trener: Petar Tomić.
Suci: Dergez, Plantak, Brunec

 

zatvori