Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo ostvario važnu pobjedu nad Varaždinom

Nogometaši Slaven Belupa u 18. kolu Hrvatski Telekom Prve lige na domaćem su terenu ostvarili vrlo važnu pobjedu od 2:0 nad Varaždinom.

Prvo poluvrijeme svakako je pripalo koprivničkoj momčadi. Već u šestoj minuti susreta veliku priliku za domaću momčad imao je Bogojević koji je opalio s 20-ak metara, no vratar gostujuće ekipe sjajno je to obranio. Glavčić u 15. minuti zabija za 1:0 prekrasnim slobodnim udarcem. Knoll netom prije odlaska na pauzu u sudačkoj nadoknadi povisuje na 2:0.

Drugo poluvrijeme igralo se bez pogodaka, no u 60. minuti Varaždin je prokockao veliku priliku. Obregon je pokušao zabiti glavom, no lopta je otišla preko gola.

Spomenimo da se Farmaceuti trenutno nalaze na petom mjestu na prvenstvenoj ljestvici s 20 bodova, a u idućem kolu gostuju u Osijeku. Utakmica će se na Gradskom vrtu igrati u utorak u 16 sati.

29. siječnja 2021. – 18. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš

NK Slaven Belupo – NK Varaždin 2:0

NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Božić, Paracki, Prce – Bogojević (od 55. Janković), Lulić, Mlinar, Glavčić, Goda – Krstanović (od 66. Delić), Knoll (od 90. Bosec). Trener: Tomislav Stipić.

NK VARAŽDIN: Horkaš – Petković (od 46. Grgec), Stolnik, Pellumbi, Urata (od 73. Glavina) – Đurasek, Postonjski, Senić (od 46. Benko) – Tkalčić (od 85. Petrović), Obregon, Posavec (od 73. Vuk). Trener: Zoran Kastel.

Suci: Ivan Bebek (Rijeka), Bojan Zobenica (Velika Gorica), Robi Kezele (Rijeka), Tomislav Bionda (Zaprešić).

VAR: Marin Vidulin (Kanfanar), AVAR: Igor Krmar (Zagreb).

Delegat: Marko Ilijašev (B. Manastir)

Kontrolor: Alojzije Šupraha (Zadar)

Strijelci: 1:0 Glavčić 15′, 2:0 Knoll 45′

Žuti karton: Krstanović 32′, Lulić 44′ (Slaven Belupo); Stolnik 14′, Benko 81′ (Varaždin)

zatvori